Herschikking website projects4edu

Beste bezoeker,

We hebben de website een beetje herschikt naar onze bescheiden mening een verbetering om nog sneller je favoriete topic te vinden. Zo hebben we de overzichten voor lager en secundair onderwijs via een link naar een blog omgezet. Op deze manier kan je alle activiteiten die geschikt zijn voor deze onderwijsvorm chronologisch bekijken.

Daardoor zijn er op de homepage 5 thema’s gekomen, dit zijn de thema’s waarvan er het meeste aantal posts zijn. Tot slot zijn er enkele thema’s waarbij er weinig posts waren samengevoegd tot het thema STEM en hebben we het thema LEGO EDUCATION wat ook zeer populair is zijn eigen website gegeven. Alles van de LEGO Education Innovation Studio kan je nu op de blog stem.missiontomars.be raadplegen. de website missiontomars.be blijft als archief van het project dat gestart is in 2014 en gestopt werd in die specifieke vorm mei 2018.

Tot slot verwijst de website 3deducation.be naar de categorie 3D / rapid prototyping en is het archief van deze website beschikbaar via howto.3deducation.be beschikbaar.

Concreet blijven er hierdoor voor ons 4 websites over om te onderhouden :
projects4edu.be met allemaal uitgewerkte projecten (voornamelijk STEM) voor zowel lager als secundair.
techniekacademie.eu met informatie over de activiteiten die buiten de schooluren doorgaan.
olc-stem.be met informatie over het open leer centrum en het opleidingscentrum waar vanaf januari nieuwe dingen mee zullen gebeuren.
stem.missiontomars.be met alle informatie over het LEGO Education Innovation Studio

De meeste wijzegingen zijn achter de rug, geeft u tips of ideeen laat het weten in de comments, we houden met jullie feedback rekening. ook het youtube kanaal OLC-STEM zal in de toekomst nog verder uitgebouwd worden.

Met vriendelijke groeten,
jullie webmaster en STEM-leerkracht.

Post Author: admin

Geef een reactie