Servo aansturen met de cloudprofessor

Een servo zelf verbinden met een Grove aansluiting en dan gebruik maken van de socket mode om met de Cloudprofessor (IOT : Internet of Things) een servo met je tablet of smartphone een bepaalde hoek instellen.

Post Author: admin

Een reactie op “Servo aansturen met de cloudprofessor

  • […] Een overzicht van verschillende Grove (Seed) input en outputs die je kan aansluiten op de cloudprofessor en dan kan gebruiken door middel van Pinmode of Socket mode. In de socket mode kan je verschillende analoge sensoren inlezen alsook digitale sensoren en ook uitgangen sturen zoals LED,motor,Servo,geluid,… Hier hebben we verschillende voorbeelden van deze werkwijze. Socket mode kan je ook gebruiken om een Servo aan te sturen. Wij hebben hier zelf de servo aangepast zodat deze past op het Grove (Seed) shield. Je hoeft enkel een hoek in te stellen die de servo dan zal aansturen. […]

Geef een reactie