Cloudprofessor : Hardware prototyping

Een mooie combinatie tussen de cloudprofessor en 3D printing. In de cloudprofessor set zit namelijk een ventilator en sturing maar geen voetje voor de ventilator, er is ook een RGB lamp maar geen houder voor de Lamp. De print van de RGB led zou je nog kunnen los laten liggen op je werkbank maar een ventilator laten draaien die op de werkbank los ligt is geen goed idee. Daarom dat we aan de slag gingen met 3D ontwerp waarna de K8600 aan de slag ging met printen en er uiteindelijk een geslaagd huwelijk was tussen 3D printen en de cloudprofessor. Bekijk bij meer lezen de fan mount en de lichttunnel.

Cloudprofessor fan mount


Je kan dit ontwerp hier downloaden.

Cloudprofessor RGB tunnel


De tunnel dient nog herwerkt te worden, deze kan je nog niet downloaden.

Volgende les :

Post Author: admin

Een reactie op “Cloudprofessor : Hardware prototyping

  • […] Om projecten uit te testen hoeft er in principe geen extra hardware zijn, toch is het leuker als een ventilator in een houder zit, als een lamp een behuizing heeft, … Daarom zetten we hier de mogelijke ontwerpen die je kan gebruiken voor de hardware te verbeteren. Uiteraard kan je ook zelf iets in elkaar knutselen. – Houder van de fan en houder van de RGB LED. […]

Geef een reactie