Cloudprofessor : Datalogging en aansturen van een ventilator

Vandaag terug een aantal lessen van de cloudprofessor getest, namelijk het uploaden van data naar de cloud. Wie uploaden zegt moet uiteraard ook meteen aan downloaden denken en als de data een temperatuur is denk je ook meteen aan de hitte van de laatste dagen en daarbij is een ventilator wel toepasselijk. Daarom bij meer lezen twee filmpjes. Eerst en vooral de test van het dataloggen en dan het aansturen van de ventilator.

Cloudprofessor UPLOAD en DOWNLOAD


Het uploaden en downloaden van data via de cloud is een van de meest gebruikte toepassingen van IOT (internet of thing)

Cloudprofessor Remote Fan

Volgende les :

Post Author: admin

Een reactie op “Cloudprofessor : Datalogging en aansturen van een ventilator

  • […] is en een RGB LED om de ruimte op te laten lichten met een eindeloze mogelijkheid aan kleuren. Lesson 2 : Cloudprofessor remote fan Bij deze les kan je met de app een led laten branden, enkel als de led aan staat kan de ventilator […]

Geef een reactie