Cloudprofessor : Wat zit er in de box ?

Naast een tablet met de apps heb je ook hardware nodig, deze hardware zit allemaal netjes in een box. Een beetje korte uitleg over de verschillende modules kan je bij meer lezen bekijken.

Dit zijn de onderdelen die in het basispakket vervat zitten, je kan complexere projecten maken met uitbreidingsproducten die samen met een lespakket beschikbaar zijn.

Volgende les :

Post Author: admin

Een reactie op “Cloudprofessor : Wat zit er in de box ?

  • […] Eerst en vooral kennis maken met de Cloudprofessor en vertellen wat je nodig hebt om hiermee aan de slag te gaan. Het is makkelijk om te werken met de cloudprofessor dankzij de plug play code make filosofie. Al doende leer je iets over elektronica, programmeren, automatiseren, … ,probleemoplossend en analytisch denken, … Alvorens effectief van start te gaan moet je uiteraard weten wat je voor je hebt, daarom hebben we alle onderdelen uit de starterkit gehaald en bespreken we waarvoor deze dienen in het wat zit er in de doos ? filmpje. […]

Geef een reactie