TI innovator

Meer uit een Grafisch RekenMachine halen door er ook nog eens mee te programmeren, het kan dankzij de TI Nspire rekenmachine en de TI-innovator hub. Als je extra wil doen zonder te solderen kan je ook nog een extra add on krijgen namelijk het I/O module pack. Wil je niet solderen maar toch beter inzicht krijgen in de schakeling dan heb je nog een breadboard met componenten als uitbreiding.Doe je al deze elementen in de mix dan krijg je onderstaande filmpjes als resultaat waar we beginnen met programmeren met de PC en interne hardware, dan van licht op geluid overschakelen en tot slot de externe hardware gebruiken met de rekenmachine in plaats van de PC. Beide methodes hebben elk hun voor en nadelen. Op een PC type je makkelijker en de rekenmachine neem je makkelijker mee om op locatie te kunnen werken.Post Author: admin

Geef een reactie