Ruimtevaart in de les

Wil je als leerkracht ruimtevaart als thema in de les gebruiken neem dan eens een kijkje op de website van esero. Esero is eigenlijk de educatieve tak van ESA het Europese ruimtevaartprogramma. Je kan er niet alleen lesmateriaal vinden maar ook zien welke wedstrijden er momenteel zijn (zoals cansat, food from spirrulina, …) alsook speciale trainingen voor leerkrachten (zoals het e-robotics lab in Redu, trainingen tijdens de vakantie in Noordwijk, …

Wij werken onder andere met ruimtevaart in de klas dankzij …

* Missiontomars STEM project
* Een spaceteacher voor de klas via Eurospace society, een organisatie onder leiding van Burggraaf Dirk Frimout.
* De gevolgde leerkrachtentrainingen in Redu en Noordwijk.
* …

filmpjes van verschillende van deze activiteiten kan u in aparte posts per thema vinden.

Post Author: admin

Laat een reactie achter