RGB Led Bal

Solderen van eenvoudige minikits is aan te raden alvorens over te schakelen op het solderen van de Arduino shields. Als er bij de kleinere minikits iets verkeerd gaat tijdens het oefenen van het solderen dan kan je meestal nog een reparatie doorvoeren en heb je een werkende kit op het einde. Aangezien de shields een stuk complexer zijn is het repareren van een printbaan of eilandje die veel te warm verhit werd veel moeilijker. Als eerste soldeerkit is de RGB Led Ball een aanrader. Als tweede soldeerkit kies ik voor de elektronische dobbelsteen en als derde voor de lichtsluis. Na deze drie kits kan je normaal gezien solderen als een professional (met uitzondering van SMD solderen). Bij meer lezen een filmpje over de montage van de RGB Led Bal

Post Author: admin

Geef een reactie